Onze Formule

 

De beste manier die 1 op 1 communicatie met je webbezoeker optimaal maakt is de inzet van video!

Video op de website ligt nu ook in jouw bereik. Het is de meest effectieve manier om je bedrijf te verkopen.

Vanuit het mediahart van Nederland realiseren wij al meer dan 25 jaar audiovisuele producties. En speciaal voor internet is het Online Personalities Platform ontwikkeld. Een slimme doordachte formule die jouw doelstellingen helpt te bereiken.

Door de inzet van Nederlands beste presentatoren, acteurs en stemmen - ondersteund met opvallende animaties en visuele grappen - zal met één van onze vijf video-producten ook jouw online communicatie een belevenis worden.

De kracht van de Online Personality Formule is dat je bezoeker vertrouwen krijgt in je bedrijf, gaat geloven waarvoor je staat en meer tijd op je website doorbrengt.

Onze vijf video-producten bieden wij aan in drie categorieën: Bronze, Silver en Gold. De uitvoering en exclusiviteit bepaalt de prijs. Maar welke je ook kiest: het is een overzichtelijke investering die het rendement van je bestaande website verdrievoudigt. 

 

Deel je bedrijf met de wereld...
vang je klanten - als een spin in het web - via alle mediakanalen.

Zet je bedrijf centraal in je eigen mediaplan: je kunt alle kanalen voor je laten werken als je slim gebruik maakt van traditionele en online marketingmogelijkheden.

In het schema hieronder staat een voorbeeld van een mediastrategie waarin de kracht van video maximaal benut wordt. 

 

Centraal
Ons mediaplan zet jouw bedrijf of product centraal. Verkoop je bedrijf met een professionele video en koppel deze aan alle denkbare platforms.

Video
De video wordt geintegreerd in jouw website via YouTube en heeft hierdoor een hoge vindbaarheid. Eventueel in combinatie met onze interactieve Direct Marketing speler. (hyperlink)

Print
Met de gratis meegeleverde QR Code worden advertenties, folders, posters en andere vormen van drukwerk met jouw video verrijkt. Het is de crossmediale link tussen print en mobiele communicatie.

Internet
Jouw eigen website is een gratis uitzendkanaal en kan door iedereen gevonden worden via banners op andere websites, op startpagina’s en op pagina’s van groothandel en toeleveranciers. Wij leveren jouw persoonlijke video content.

Social media
Jouw video kan gemakkelijk verspreid worden via alle sociale media-kanalen. Zet sociale media in om het contact met de consument te leggen en vast te houden: jouw persoonlijke mediacontent wordt hier “ge-liked” - het is de mond-op-mond-reclame van nu.

Email
Direct-marketing acties en nieuwsbrieven via e-mail kunnen worden versterkt door een link waarmee de ontvanger jouw persoonlijke video-content ziet.

Radio/tv/kabelkrant
Met de gratis meegeleverde radio- (20 seconden) en televisiecommercial (10 seconden) hoef je alleen nog maar een uitzendcontract te organiseren.

Google/YouTube
SH kan jouw video optimaliseren zodat deze een hoge vindbaarheid heeft in de belangrijkste zoekmachines van dit moment: Google en YouTube.