QR code marketing

QR in openbare ruimtes

Maak van de openbare ruimte jouw eigen TV-kanaal!
Er worden op dit moment in Nederland al meer dan 8 miljoen smartphones en tablets gebruikt. Dat betekent dat 1 op de 2 Nederlanders beschikt over de mogelijkheid om een QR Code te scannen.

Verleid wachtende mensen met een leuke poster waarop jouw QR Code Video staat.

Met een QR Code in je etalage kun je een modeshow laten zien of - als je winkel gesloten is - naar de webshop linken. Haal meer rendement uit je winkelruit.

Toevallige voorbijgangers kunnen direct een locatie video van een bepaald object bekijken zonder eerst een afspraak te maken. Zo heb je 24 uur per dag openhuis.

Het is een goedkope, eenvoudige methode om 1 op 1 contact te leggen. Op iedere denkbare plek. 


QR op drukwerk en voorwerpen

Maak van drukwerk jouw eigen TV-kanaal!

Zou het niet geweldig zijn als men via jouw visitekaartje je bedrijf video kan bekijken?

Miljoenen folders worden iedere dag huis-aan-huis verspreid. Moet je je eens voorstellen wat er gebeurd als je je actie versterkt met een product video. Je folder krijgt dan de functie van een verkoper.

Studie- en managementboeken krijgen een extra dimensie door moeilijke passages visueel te maken. Zo heeft het boek van Cor Molenaar bij ieder hoofdstuk een audiovisuele samenvatting.

Tijdens een evenement kunnen sponsoren met een QR Code Video hun communicatiedoeleinden versterken op alle mogelijke hotspots, pers- en promotiematerialen. Toegangskaarten en posters op hotspots zijn een uitkomst!

Kortom: Onze QR Code techniek maakt 1 op 1 communicatie in ieders hand mogelijk en biedt interactieve marketing- en verkoopmogelijkheden!