Selecteer je favoriete online Personality

Onze Personalities zijn in 4 selecties ingedeeld: Ster-, Huis- en Topselectie en de Personality van de maand. Al onze Personalities zijn professioneel; echter lopen ervaring, bekendheid en reputatie uiteen. 

Sterselectie

De Personalities in de Sterselectie hebben ieder een eigen tariefstelling. Dit komt onderling redelijk overeen en is over het algemeen marktconform. Vele Personalities worden door een management vertegenwoordigd. Bij iedere aanvraag dienen wij contact op te nemen omtrent beschikbaarheid, tariefverificatie en de aard van een project.

Huisselectie

Met onze Huisselectie hebben wij vooraf vaste tariefafspraken gemaakt. Daarnaast kunnen wij op voorhand de medewerking toezeggen aan een project. De boekingen doen wij rechtstreeks zodat er snel en effectief gewerkt kan worden. Bij de Huisselectie is bovendien een korte leveringstermijn te garanderen.

Topselectie

Personalities uit de Topselectie genieten over het algemeen Nationale bekendheid. Dit staat los van de tariefstelling. Om inzicht te krijgen in de projectkosten met een Personality uit de Topselectie hebben wij een 'vanaf' tarief kunnen vaststellen. Bij serieuze projectaanvragen nemen wij contact op met het betreffende management.

Ga verder