Bedrijfsvideo

Selectie van de beste 300!

Een persoonlijke benadering verhoogt de conversie, bindt en boeit de bezoeker langer en leuker. De Personality verwelkomt, benoemt belangrijke zaken, presenteert producten en dirigeert de bezoeker vriendelijk om tot actie over te gaan.

Ga verder »

Locatie Video

Jouw bedrijf in de online etalage!

In een korte rondleiding door jouw bedrijf ontdekt de bezoeker wat je onder je dak hebt. Deze persoonlijke benadering en ons slimme format zorgen ervoor dat de online bezoeker een binnenlopende klant wordt!

Ga verder »

Actie Video

Fun en conversie 'hand in hand'

Onze creatieve en interactieve video banners eisen de aandacht op en zijn leuk. De perfecte hefboom om in één stap naar conversie te gaan! Kan op iedere webpagina gepubliceerd worden zonder designaanpassing.

Ga verder »

Product Video

De online verkoper!

De behoefte om een fysieke winkel te bezoeken neemt af. Help de online shopper bij het nemen van een aankoopbeslissing door vertrouwen te geven met een demonstratie. Enorm conversieverhogend en de klant voelt zich goed geholpen.

Ga verder »

Journaal

Actueel en amusant

Voorzie iedereen binnen jouw organisatie van de laatste informatie. Het internet is uitermate geschikt voor het transport van video. De techniek is nu een feit, dus maak er gebruik van! De nieuwsbrief kan uitgebreid worden met een eigen Journaaldienst.

Ga verder »

E-Learning Presentaties

De persoonlijke coach

Een selectie van vakkundige presentatoren en acteurs die helpen bij het opleiden en trainen van mensen. Betaalbaar en technisch eenvoudig in iedere applicatie te integreren. De nieuwe standaard videotool voor online education.

Ga verder »